Kesäterveiset viestintätoimisto Big Boylta!

Kesäkuu kilahti päälle ja niin starttasi Q2:n viimeinen työkuukausi. Vuosi 2024 on ollut toistaiseksi Big Boy Companylla vauhdikas:

  • Tammikuussa starttasi Viestinnän pääarkkitehti -palvelusopimus valokuituyhtiö ElmoNetin kanssa. Olemme tehneet sujuvassa yhteistyössä laaja-alaista markkinointiviestintää: Strategista ja kampanjasuunnittelua, aluemarkkinoinnin konseptointia, mainosmateriaaleja, tiedotteita, nettisivupäivityksiä… Lue asiakaskommentti tuoreesta case-jutusta.
  • Yhteistyö ICT-talo Elmon kanssa on niin ikään jatkunut tiiviinä vuosisopimuksena: päivä viikossa painetaan asiakastarinoita, tiedotteita, myyntiaineistoja ja nettisivutekstejä – ja tulipa keväällä toimitettua myös talon 8. asiakaslehti! Löydät sen täältä (skrollaa sivun alas, josta löydät kaikki lehdet, jotka minulla on ollut ilo toimittaa).
  • Pinossa olisi kerrottavaksi case-juttuja viestintäprojekteista, joihin on kuulunut mm. videopodcast-tuotantoja, äänimainosten käsikirjoitusta, lanseerauskampanjan suunnittelua ja tapahtumakonseptointia. Näistä lisää tuonnempana!

Isot kiitokset kaikille asiakkaille luottamuksesta, yhteistyökumppaneille hyvästä yhteistyöstä ja Vili-toimistokoiralle sen muistuttamisesta, että välillä on hyvä ottaa ihan rennosti.

☀️ Viestintäarkkitehti ja Big Boss, Riina

 

Takaisin blogiin