Ilkka Isotalo on palkittu tamperelainen keittiömestari, joka on tuttu lukuisten huippuravintoloiden keittiöistä. Kun Isotalon 2008–2022 luotsaaman Ravintola C:n ovi oli aika sulkea ja hakea uutta inspiraatiota, Isotalo avasi toisen oven: nyt hän toimii yksityiskokkina niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Huippulaatuinen ruoka ansaitsee laadukkaan viestinnän. Niinpä Isotalo kääntyi Big Boy Companyn puoleen. BBC haastatteli, muotoili simppelin selkeät palvelukuvaukset, sanoitti yrittäjän tarinan, viilasi ja varmisti, että jokainen sana maistuu oikealta – ja vastasi lopuksi sisällönsyötöstä. Kotisivujen ovi on auki osoitteessa: www.ilkkaisotalo.com.

Asiakkaalta

”Kun itse ei ymmärrä yhtään mitään viestinnästä, on hienoa, että joku ottaa ohjat käsiin ja luo kokonaisuuden, johon on helppo sanoa sitten mielipiteensä. Siten asia muotoutuu oman näköiseksi. Kiitollinen ymmärryksestä, jota osoitit sekä luonteenpiirteitä että sisällöllisiä tarpeita kohtaan.”

 

Kokonaisarvio yhteistyöstä

BBC mittaa jokaisen projektin onnistumista asiakaskyselyllä – sillä otamme asiakaskokemuksen tosissaan. Kyselyssä asiakkaan on mahdollista antaa ruusut ja risut sekä numeeriset arviot työn laadusta, aikataulujen ja budjetin pitävyydestä ja viestinnän riittävyydestä projektin aikana. Tässä projektissa BBC:n saamat numeeriset arviot olivat:

  • Laatu 5/5
  • Aikataulut 5/5
  • Viestintä 5/5
  • Budjetin pitävyys 5/5.

Takaisin blogiin