Big Boy Company lähti ajatuksesta, että kaiken toi tehdä toisin – omalla tyylillä. Viestintätoimisto laitettiin aluille retkeilyautossa, joka sai ison sinisen ulkomuotonsa vuoksi lempinimen ”Big Boy”. Niinpä yritys lainasi siltä nimensä. Vihdoin pääsimme myös tien päälle! Tämä on Big Boy Office.

Turku & Tampere: tervetuloa viestintäkahville

Pyörillä kulkeva viestintätoimisto palvelee monessa: se on työmatkojen majapaikka, vaihtoehtoinen kahvihuone ja alati mieltä ruokkiva arjen virkistystoiminnan muoto. Voit kutsua itsesi kahville ja keskustelemaan viestinnästä! BBC liikkuu pääosin Turun ja Tampereen seuduilla, mutta tilauksesta kurvaamme kauemmaskin.

Voimme pitää Walk & Talk -sparrilenkin ja ottaa kahvit päälle. Tai miksemme lähtisi suunnittelemaan seuraavaa asiakaslehteä itse valitsemaamme maisemaan. Kaiken voi tehdä monella tavalla, ja BBC haluaa lisätä ripauksen iloa ja inspiraatiota työelämään. Eikö usein parhaita kysymyksiä ole ”Voisiko tämän tehdä toisin?”

Tällä viikolla viestintätoimistomme on nähty paikkakunnilla Turku, Tampere ja Saarijärvi. Minne viestintäpalvelut kurvaavat seuraavaksi?
Saisiko olla viestintäkahvit? Yritysviestinnän arkkitehtitoimisto Big Boy Companyn (BBC) mutteripannu on kuumana silloin, kun sinä haluat.
Takaisin blogiin