Vili (synt. 6.8.2023) on nimitetty Big Boy Companyn uudeksi hyvinvointivalmentajaksi ja onnellistajaksi. Uudessa roolissaan hän tulee vastaamaan BBC:n hyvinvointivalmennuksesta, positiivisesta työkulttuurista, vapaa-ajan ohjelmasta sekä tarvittaessa työpajoissa avustamisesta. Vilin palkkio työpajoissa määräytyy työpajan pituuden ja sisällön mukaan, hintahaitarin ollessa 1-4 Ceasar Puppy -purkkia. BBC ei vastaa työpajatilan mahdollisista vahingoista.

”Tärkeintä on ilo”

Ensimmäisen viikkonsa ajan Vili on tutustunut talon tavoille sekä nauttinut Big Boy Officen kirjallisuudesta – etenkin kovakantisten kirjojen kulmien osalta. Hyvinvointivalmentajan rooli on Vilin mukaan tänä päivänä tärkeämpi kuin koskaan.

”Näen nimitykseni oivana mahdollisuudesta jättää tassunjälkeni tämän päivän työelämään. Mielestäni monin paikoin työelämä on mennyt turhan suorituskeskeiseksi, kun lopulta elämässä tärkeintä on ilo, onni ja yleinen peuhaaminen. Mottoni on ”Huoli pois!” ja toivon, että saan välittää mahdollisimman laajasti hyvinvointia ympäristööni”, Vili kommentoi.

Vili on antanut kasvonsa myös Big Boy Story Time -novellisarjallemme, joka käsittelee työelämän sattumuksia ja ilmiöitä humoristisesti ja värikynää käyttäen.  Uusista tarinoista kerromme Big Boy Companyn LinkedIn-tilillä, joten ota kanava seurantaan! Uutta juttua pukkaa vähintään kerran kuussa.

Takaisin blogiin