BBC:n novelleja työelämästä

BBC:n novellit ovat puoliviihteellisiä ja puolitotuudellisia tarinoita työelämästä. Ne kirjoitetaan äkkinäisesti, oikoluetaan huolettomasti ja julkaistaan matalalla kynnyksellä. Niitä editoidaan myöhemmin ja poistetaan, jos iskee armoton itsesensuuri.  Päällimmäinen tavoite on kuitenkin tuottaa armollinen alusta novellipajalle, jossa tarinat saavat syntyä ja tulla ulos puristamatta.

BBC:n työelämänovellin tavoite on viihdyttää, oivalluttaa, ilahduttaa, tuottaa samaistumispintaa ja tarjota pikku tarinatuokio työarkeen. Novellit tulevat avaamaan näkymiä työelämästä, joiden sanominen ääneen virallisemmin tuntuisi ahdistavalta tai pelottavalta. Tarinoiden maailmassa asiat kun voivat olla totta tai ei – fakta ja fiktio saavat sekoittua iloisesti keskenään!

 

Novellit sähköpostiin?

Novelleja on tarkoitus tuottaa noin kerran kuussa (tai inspiksen sattuessa) ja löydät ne blogin kohdasta Novellit. Todennäköisesti novellit saavat lymytä omassa yksiössään kaikessa rauhassa enkä tule niitä jakamaan säännönmukaisesti esimerkiksi LinkedIn-kanavassani. Jos siis haluat tiedon uusista novelleista esimerkiksi sähköpostiin, laita meiliä, niin tarvittaessa luon Novelli-uutiskirjeen halukkaille.

Rakkaudella, Riina ♥️

 

Ensimmäiseen novelliin ”Pöhinää” pääset tästä.

Takaisin blogiin